Pohja

150g voita
3½ dl vehnäjauhoja
(kourallinen juustoraastetta)
2 rkl kylmää vettä

Nypi voi ja jauhot tasaiseksi muruksi esim puuhaarukalla. Lisää juustoraaste. Lisää vesi yhdellä kerralla ja käännä se taikinaa. Älä vaivaa taikinaa, että siitä ei tule sitkeä. Lämmitä uuni 225 astetta. Pohjan voi laittaa hetkeksi (alle 5 min) uuniin ennen täytteen lisäämistä. Lisää täyte ja paista uunissa noin 30-40 min (kunnes täyte on hyytynyt ja saanut pintaan väriä).

Täyte1 Pekonitäyte

536916.jpg

1 paketti pekonia
sipuli
2 munaa
3-4 dl maitoa
1 dl juustoraastetta
mustapippuria
suolaa (varovasti, koska pekoni on jo suolasta)

Pilko ja paista pekoni ja sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenän ja kaada pohjan päälle.

Täyte2 Tonnikala

1 purkki tonnikalaa
1 sipuli
2 munaa
3-4 dl maitoa
1 dl juustoraastetta
valkopippuria
tiliä
suolaa

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaade pohjan päälle.

Täyte3 Pinaatti feta

Fetajuustoa
1 pussi (paketti) pakastepinaattia
2 munaa
3-4 dl maitoa
1 dl juustoraastetta
suolaa
pippuria

Sulata pinaatti. Leikkaa feta kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada puhjan päälle.