Tämän reseptin opin joskus aikoinaan jostain lehdestä ja se on todella hyvä ja helppo kesäinen jäätelökakku.

662163.jpg

1 kääretorttu
1 paketti jäätelöä

Ota muovinen kulho ja laita siihen kelmu. Leikkaa kääretorttu noin 1cm siivuiksi. Lado kääretortun viipaleet kulhoon kelmun päälle reunoja vasten. Täytä sisus haluamallasi jäätelöllä (jäätelöä on helpompi käsitellä jos sen antaa ensin vähän pehmetä). Laita kelmu vielä päälimmäiseksi ja pistä astia pakkaseen. Ota pakkasesta hetki enne tarjoilua, niin kakkua on helpompi leikata. Keikauta lautaselle tarjoiltavaksi (ja tietysti poista kelmu).

Kuvassa on aika pieni kakku, johon meni vain 5 siivua kääretorttua ja ½ litraa kuningatar jäätelöä. Kakun voi myös koristella esim pursottamalla päälle kermavaahtoa.